Installation og reparation af vaskemaskine

Det kan hurtigt blive en frustrerende oplevelse, hvis din vaskemaskine pludselig gør knuder, og ikke vil, som du vil. Det beskidte tøj begynder at hobe sig op, og panikken begynder at brede sig. Undgå at gå på vaskeri og ring i stedet til Vizion VVS.

Installation af vaskemaskine

Har du lige købt en ny vaskemaskine, påtænker du at købe ny, eller er du flyttet, og skal dermed have din vaskemaskine installeret atter engang? Så er Vizion VVS din trofaste ven. Vi rykker hurtigt ud, og tager først af sted igen, når din vaskemaskine er installeret og fuldt ud funktionsdygtig. Du kan trygt regne med Vizion VVS.

Reparation af vaskemaskine

Udover installation af din vaskemaskine, udfører vi også diverse reparationer af vaskemaskiner, og som medlem af Dansk VVS garanti, kan du være sikker på et veludført arbejde, som der ikke vil være en finger at sætte på.

Skulle du være i tvivl om en vaskemaskine reparation er værd at bruge dine surt tjente penge på, eller hvis du skulle have andre tvivlsspørgsmål, så ring endelig og lad os finde den mest optimale og billige løsning for dig i fællesskab, hvor vi kommer med vores professionelle vurdering af hele situationen.

Som professionelle VVS fagfolk, udfører vi både tilslutning og installation af din vaskemaskine med et smil, så du hurtigst muligt kan få gavn af din vaskemaskine og få vasket dit tøj.

Få din vaskemaskine op og køre på rekordtid med Vizion VVS.

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.